Direktør Lisbeth Jessen fortæller om Danners arbejde for voldsramte kvinder

 

 

 

 

Besøg af legatmodtagerne for 2019

 

 

 

 

Set & sket

Maj 2021 – Besøg af direktøren for Danner

Direktør for Danner, Lisbeth Jessen, besøgte klubben og fortalte om Danner og om sit skifte fra en karriere i Politiet til stillingen som direktør for Danner. 

Danner tilbyder hjælp og rådgivning til kvinder, der er udsat for fysisk vold, psykisk vold eller negativ social kontrol. Danner arbejder både med konkret hjælp til udsatte kvinder og med forskning og uddannelse. 

I samarbejde med en række krisecentre har Danner udviklet et ambulant rådgivningsforløb under titlen “Sig det til nogen”.

Det var et meget interessant møde, og det kan kun anbefales at besøge Danners hjemmeside og læse mere om det store og vigtige arbejde, de varetager. Læs mere her.

 

Oktober 2020 – Besøg af legatmodtagerne

De tre legatmodtagere fra 2019 besøgte klubben og fortalte om deres studier og forskning.

  • Anne Windolf læser folkesundhedsvidenskab på Københavns Universitet. Anne var på udvekslingsophold i Melbourne, Australien, og havde fokus på international sundhedspolitik, sundhedsfremme og forebyggelse.
  • Lisa Steen Duus studerer medicin på Københavns Universitet. Lisa var på forskningsophold på Harvard University, hvor hun deltog i et forskningsprojektet, der omhandler billedanalyse af lunge- og hjerte patienter der lider af kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL).
  • Rikke Dyre Jespersen er i gang med have- og parkingeniør-uddannelsen, og Rikke var på udvekslingsophold i Wien, Østrig, hvor hun studerede indretning og brug af by-arealer i en krisesituation. Rikke er også medstifter af studenterforeningen Female Startup Association, og arbejder derigennem aktivt på at styrke kvindelige studerende og nyuddannede der vil beskæftige sig med iværksætteri.