Birgitte Thode Reenberg, Karmen & Kamelia, fylder 60 år

Indehaver af butikken Karmen & Kamelia, Slotsarkaderne, Hillerød, Birgitte Thode Reenberg, Fredensborg fylder 60 år torsdag den 18. juni.

Birgitte Thode Reenberg er opvokset i Ballerup og har en bachelor i sociologi, men det er interessen for smykker og accessories, der er den røde tråd i arbejdslivet. Interessen blev vakt efter gymnasiet under et sabbatår med rejser primært i USA og de første smykker blev designet sideløbende med sociologistudiet. Birgitte Thode Reenberg byggede samtidig en forretning op, hvor hun forhandlede accessories, som hun købte på rejser rundt omkring i verden.

Den 1. juni 2000 åbnede Birgitte Thode Reenberg sin butik i Slotsarkaderne, Hillerød med smykker, tasker og accessories. Drivkraften er stadig at finde nye varer, få dem udstillet og finde på nye tiltag i samarbejde med butikkens medarbejdere, hvor mange er ret unge. En ledelsesopgave som Birgitte Thode Reenberg beskriver som meget givende.

I fritiden nyder Birgitte Thode Reenberg daglige gåture i naturen sammen med sin hund, hun dyrker yoga og er stadig glad for at rejse. Fødselaren er også engageret i netværksorganisationen Zonta Hillerød, der arbejder for at fremme kvinders vilkår og rettigheder, hvor hun er kasserer og med i styregruppen bag udstillingen Kvinder & Kunst.

Familielivet deles med mand og to voksne sønner.

Fødselsdagen fejres med en tur i eldreven båd i København og privat fest hjemme i Fredensborg.

Zonta Hillerød