Zonta Hillerød støtter kampen mod børneægteskaber med 28.000 kroner 

Det blev igen en forrygende udstilling, da netværket Zonta Hillerød samlede 77 kunstnere og kunsthåndværkere til udstillingen Kvinder & Kunst i Royal Stage Hillerød i weekenden den 18.-19. november. Mere end 1000 gæster så de mange udstillede værker, og de prøvede også lykken i lotteriet, hvor både lokale forretningsdrivende og kunstnerne havde doneret præmierne. 

Overskuddet fra kunstudstillingens lotteri går ubeskåret til indsatsen: Ending Child Marriage, som Zonta International støtter gennem UNICEF og UNFPA, og det er med stolthed, at Zonta Hillerød nu kan sende 28.000 kroner afsted fra Hillerød til arbejdet med at bekæmpe børneægteskaber. 

  • Medlemmerne af Zonta Hillerød kunne søndag lukke årets Kvinder & Kunst med store smil. Stor tak til kunstnerne, der havde skabt en udstilling med en stemning fuld af nærvær og sprudlende kunst, til forfatter Louise Colding, der åbnede udstillingen med en inspirerende tale, til alle vores gavmilde sponsorer og ikke mindst tak til alle besøgende, der er med til at støtte formålet, siger Zonta Hillerøds præsident, Dorrit Dall Hansen. 

Zonta Hillerød er et netværk af ressourcestærke kvinder, som hvert år holder udstillingen Kvinder & Kunst, hvor overskuddet ubeskåret går til at gøre en forskel for piger og kvinder lokalt, nationalt og verden over. 

Det sker bl.a. som en del af Zonta International, der i mere end 100 år har støttet projekter som fremmer ligestilling, uddannelse, sundhed og et liv uden vold. 

 

Zonta Hillerød