Kvinder & Kunst melder alt udsolgt

77 kunstnere og kunsthåndværkere er klar til at vise deres værker, når netværket Zonta Hillerød
inviterer til udstillingen Kvinder & Kunst i weekenden 18. – 19. november i Royal Stage Hillerød.
Det betyder, at alle stande er fyldt op, og Zonta Hillerød er stolt over igen at kunne melde alt udsolgt til den populære udstilling.

De forventningsfulde kunstnere er i fuld gang med forberedelserne til udstillingen. Det samme er
medlemmerne af Zonta Hillerød. Udover kunstudstilling byder weekenden også på en hyggelig café med boller og flotte kager og et lotteri, hvor lokale sponsorer og mange af kunstnerne har doneret gode præmier. Der er altså mulighed for at være heldig og vinde et kunstværk med hjem fra lotteriet.

Formålet med Kvinder & Kunst er at skabe et overskud, der i år bl. a. gives videre til projekter, som forebygger børneægteskaber, til den nye, lokale samtale- og trivselsgruppe ‘Sisterhood’ organiseret af Girltalk og til Mødrehjælpen.

Zonta Hillerød er et netværk af ressourcestærke kvinder, som hvert år holder udstillingen Kvinder & Kunst, hvor overskuddet ubeskåret går til at gøre en forskel for piger og kvinder lokalt, nationalt og verden over.

Det sker som en del af Zonta International, der i mere end 100 år har støttet projekter som fremmer ligestilling, uddannelse, sundhed og et liv uden vold.

Zonta Hillerød