Bobler, Middag, Vin og Musik

En musikalsk aften i Den Svenska Gustafskyrkan i København.

En aften med bobler, middag/vin og klassisk musik fremført i selve kirkerummet af to højt estimerede musikere, Den danske violinist Christine Bernsted og den internationale pianist Ramez Mhaanna.

Christine Bernsted og Ramez Mhaanna vil fremføre værker fra duo repertoiret for violin og klaver. Programmet sammensættes af sonate-værker af Mozart, Brahms, Schubert, Beethoven, Debussy og Schumann.

Christine Bernsted (1994) har markeret sig som prisvinder ved adskillige internationle violinkonkurrencer, herunder første priser i konkurrencer, der har ført til hendes debut i Berliner Philharmoniens Kammermusiksaal, i Weill Recital Hall, i Carnegie Hall og i Royal Albert Hall. Derudover har Christine vundet adskillige andre internationale priser.

Pianisten Ramez Mhaanna (1992) har taget sin bachelorgrad på Gnesins Musikakademi i Moskva og sin kandidatgrad på det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Ramez har en omfattende koncertvirksomhed bag sig og har optrådt i mange dele af verden. Han har vundet priser ved internationale musikkonkurrencer og har gennem sin internationale baggrund (dansk, russisk og libanesisk) fået en mangesidig og bred musikalsk erfaring.

Pris for deltagelse i aftenen er 300 kr. alt inkl.

Billetter kan købes på Zontabilletten.dk


Begivenhedsdetaljer

  • Date: