Zonta Hillerød inviterer udstillere til Kvinder & Kunst

Zonta Hillerød åbner nu for udstillere til Kvinder & Kunst 2020. Udstillingen foregår i weekenden 20. – 21. november 2021 i Royal Stage.
Det er 14. gang, at Zonta Hillerød arrangerer Kvinder & Kunst, hvor mere end 60 kunstnere og kunsthåndværkere viser billedkunst, skulpturer, smykker, unikatekstiler, keramik og glas. Overskuddet fra udstillingen gives videre til projekter, der styrker kvinder og piger både lokalt og internationalt.

Sidste år måtte udstillingen aflyses på grund af Covid -19, men i 2019 donererede Zonta Hillerød hele overskuddet på mere end 100.000 kr. til Zonta Internationals projekter, Bydelsmødrene i Hillerød Øst, Zonta Hillerøds Studielegat og Danmarksindsamlingen m.fl.

Zonta Hillerød er et lokalt netværk, der er en del af den internationale organisation Zonta International. Klubbens medlemmer er engagerede kvinder med erhvervserfaringer fra forskellige brancher, der er drevet af et fælles ønske om sammen at gøre verden til et bedre sted for alle kvinder ved at skabe muligheder for at piger og kvinder får lige adgang til at uddanne eller videreuddanne sig. Zontas mærkesager er også at bekæmpe børneægteskaber og vold mod kvinder og derfor går en andel af overskuddet til dette arbejde.

Derudover uddeler Zonta Hillerød hvert år et studielegat. Det er et rejselegat for fagligt dygtige kvinder med tilknytning til Hillerød, der ønsker at dygtiggøre sig i udlandet.

Du kan læse meget mere om udstillingen på vores hjemmeside www.kvinderogkunst.dk.

Yderligere oplysninger: Anette Thomasen, 4055 3033.