Velkommen

Zonta Hillerød har medlemmer fra hele Nordsjælland fordelt på mange forskellige erhverv og med stor spredning i alder. Fra møbelsnedker over revisor til plejecenterledere, advokater, direktører og journalist. 

De seneste år har Zonta Hillerød været arrangør af den store kunstudstilling “Kvinder & Kunst”, hvor kvindelige kunstnere og kunsthåndværkere udstiller. Formålet med udstillingen er at styrke netværket mellem klubmedlemmerne, de deltagende kunstnere, sætte fokus på kvinders bidrag til kunst og kultur og ikke mindst at skabe et overskud, der gives videre til lokale, nationale og internationale projekter og foreninger, der er med til at forbedre kvinders forhold og muligheder.

Zonta Hillerød holder klubmøde den anden mandag i hver måned fra august til juni. Klubmøderne er en blanding af virksomhedsbesøg, gæsteforedrag, debat og klubopgaver.

Som medlem får du mulighed for at få et fællesskab med kvinder, der er engageret i at gøre en forskel for andre kvinder og et netværk, hvor du kan opnå personlig og professionel udvikling gennem udvalgs- og bestyrelsesarbejde både på lokalt, nationalt og internationalt niveau.

Deltag i et klubmøde

Har du lyst til at deltage i et klubmøde, er du velkommen til at kontakte klubben via zonta.hillerod@outlook.com.

Sociale medier

Zonta Hillerød på Facebook: facebook.com/zontahillerod

Zonta Hillerød på Twitter: @zontahilleroed

Kvinder & Kunst på Facebook: facebook.com/kvinderogkunst

Kvinder & Kunst på Instagram: instagram.com/kvinderogkunst

Kvinder & Kunst på hjemmesiden www.kvinderogkunst.dk

 

 

KLUB FAKTA
Klubnavn: Zonta Hillerød
Klubnummer: 1229
Charterdato: 12. januar 1989
Mødedag: Hver anden mandag i måneden, undtagen juli
Antal medlemmer: 22

Kontakt: zonta.hillerod@outlook.com