Set & sket

April
Klubbens årsmøde med aflæggelse af beretning, regnskab og valg til bestyrelsen.

Marts
Anne Kühnel indviede os i Zonta Internationals organisation og vores samarbejde med UN.

Februar
Klubben havde inviteret en kvindelig chefkonsulent og cand. theol. fra Folkekirkens Nødhjælp til at fortælle om sit arbejde, herunder om værdigrundlaget for Folkekirkens Nødhjælp, om fundraising og prioritering af samarbejdspartnere, og om at begå sig som udsendt kvinde i modtagerlande med en meget patriarkalsk samfundsorden.

Januar
Klubben havde i denne måned besøg af en kvindelig bedemand, der fortalte om sit arbejde, og bl.a. kom ind på, hvorfor hun blev bedemand og hvordan det er at være selvstændig i en branche, hvor man altid skal være til rådighed.

December
Der var sne og julestemning, da klubben besøgte Melby Kirke. Kirken er forholdsvis ny-renoveret med ny-rensede kalkmalerier og farveafstemte bænke, hynder og alter. Der blev holdt juleandagt, også for sognets beboere, og efterfølgende holdt vi klubmøde i konfirmandstuen.
November
I november afholdt klubben ’Kvinder & Kunst’ i FrederiksborgCentret. Udstillingen var meget velbesøgt, og der var en rigtig god stemning blandt både besøgende og udstillere. Udstillingen gav klubben en flot overskud, der bruges på projekter, der forbedrer kvinders liv og muligheder.
Oktober
I oktober måned mødtes medlemmerne til et netværksmøde med fokus på klubbens interne aktiviteter. Formanden fortalte om landsmødet i Middelfart og om distriktsmødet på Island, hvor temaet var ’Kvinder på vej’. Seks af klubbens medlemmer havde deltaget i turen til Island, der var meget vellykket.

September
På en dejlig sensommeraften i september besøgte vi Hillerød Camping, hvor lejrchef Annette Quist fortalte om sit travle liv som lejrchef og hvad hendes tanker og virkemidler har været for at få campingpladsen “op at køre” til det flotte niveau, som den har i dag.

August
På sæsonens første netværksmøde besøgte Zonta Hillerød indkøbscenteret SlotsArkaderne. Pia Lynggaard, Center Manager i Slotsarkaderne, fortalte om det arbejde, der er med at få et stort indkøbscenter til at fungere.